Logga in / Registrera nu
Totalt0kr 0.00
Kundvagn
kr 0.00
0 produkter

BILD till BILD

BILD till BILD (fysisk bild till fysisk bild)
Har du gamla foton som blivit slitna och behöver räddas? Eller kanske behöver du kopior av ditt fina bröllopskort. Vi hjälper dig såklart. Hos oss på Fuji Fotocenter Östermalm kan du lämna in dina pappersbilder för att få nya kopior framkallade på marknadens bästa fotopapper. Vill du även ha bilderna som digitalt kan också föra över dina bilder till ett digitalt medium som en CD-skiva, ett USB-minne eller till mail. Normal leveranstid är 2 - 4 dagar, vi har även express i mån av tid.

RÄDDA DINA GAMLA BILDER
Är dina bilder repiga, slitna, missfärgade eller vikta? Kanske du vill ha en ny fin ton i dina bilder. Om bilden har gulnat återställer vi den till svartvitt igen. Skador, repor och smuts som finns på originalbilden kan retuscheras bort mot en extra kostnad. Kom in med dina bilder så ser vi vad vi kan göra för att hjälpa dig att rädda dem.

SCANNING, BILD till BILD
Bild till Bild (fysisk bild till fysisk bild) utföres av kopior upp till 30x45 eller mindre, skannas. Större fotografier än 30x45 fotograferas av .
Vi använder en högupplöst flatbädsscanner av högsta kvalité för bilder som är 30x45 eller mindre. Större bilder, så som tavlor och affischer, fotograferas av. Beroende om bilden är matt eller blank, rak eller vikt blir prisbilden olika. Har du en större bild än 30x40, hör av dig till oss för kostnadsförslag.

PLATS
Vi framställer dina bilder på plats i butiken, Nybrogatan 34.
Om du skickar in din beställning, kom ihåg att packa bilderna noga.